divendres, 29 d’octubre del 2010

INDEPENDÈNCIA D’ESPANYA O DE L’AL-ANDALUS?

Amb aquest article no pretenc tractar el tema concret de la Independència de Catalunya. Només m’agradaria deixar constància d’un fet que tothom hauria de tenir en compte.

Pel camí que van els fets, tant a Espanya com a Catalunya, la pregunta del títol cobra cada vegada major transcendència.
Per intentar que s’entengui la idea que voldria plasmar, haurem de partir d’una hipotètica situació, que tant es pot donar com no. Suposem per un moment que d’aquí a “x” anys la situació ha canviat i la independència de Catalunya respecte a Espanya és possible, és a dir, que totes les parts s’han posat d’acord i consideren que és el millor per a tots. Suposem que l’exèrcit espanyol ho accepta, la Unió Europea dóna el seu vist-i-plau, etc.
Amb aquesta hipòtesi de partida, la independència de Catalunya respecte Espanya seria un fet.

Però la realitat seria diferent. Amb l’actual successió d’esdeveniments, amb el beneplàcit del nostre govern (perdó, volia escriure “desgovern”), amb el consentiment d’alguns, amb la postura massa permissiva d’altres, amb l’inestimable ajuda de moltes associacions (que no se n’adonen que les utilitzen per als seus maquiavèlics propòsits)... quan arribés el moment del qual parlava en el paràgraf anterior, seria impossible que Catalunya s’independitzés d’Espanya. I us preguntareu: “Però si acabes d’escriure que totes les parts estan d’acord?” La resposta és molt senzilla: Catalunya no es podria independitzar d’Espanya perquè ja no existirien ni Catalunya ni Espanya. Espanya seria l’Al-Andalus i Catalunya seria un Califat.

Per això les properes Eleccions al Parlament de Catalunya són més transcendents que mai. Perquè el seu resultat crearà les bases de la nostra societat pels propers anys.

Per això us demano efusivament que voteu PxC, per evitar la islamització definitiva de Catalunya i d’Espanya, d’Espanya i de Catalunya; és igual l’ordre. Aquesta és una batalla que hem de guanyar junts, pel bé de tots.

Només existeix una alternativa per redreçar el rumb: Votar PxC. Votar Anglada.

Visca PxC!
VISCA ANGLADA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada