dilluns, 25 d’octubre del 2010

TOTS TEMEN ANGLADA

Qui té por del senyor Anglada? Jo no, ans al contrari, espero amb candeletes que entri al Parlament.
I, com jo, són moltes les persones que ho esperen il·lusionades. Perquè, per primera vegada en molt de temps, tenim la il·lusió de poder canviar la forma de fer política que actualment duen a terme tots els partits polítics. Perquè, per primera vegada en molts anys, existeix una opció diferent, una alternativa a la casta política podrida i parasitària.
Som molts els qui votarem PxC. Més dels que alguns partits s’imaginen. I molts més dels que ells voldrien.

Aleshores, qui tem Anglada?
Els qui tenen quelcom a amagar.
Els qui no volen que se sàpiga la veritat de molts assumptes.
Els qui surten perjudicats si la veritat surt a la llum.
Aquells a qui ja els està bé que tot continuï igual, mentre ells continuen obtenint abundants beneficis.
Aquells que saben del cert que perdran una bona colla de vots a favor de PxC perquè els seus ex-votants s’han adonat (potser una mica tard, però tant se val) que no era aquella l’opció correcta pel bé de tots.
I molts d’altres.
Donat que són molts aquests que viuen d’allò més bé, són molts els qui temen Anglada. I per això s’ho inventen tot per intentar posar-li pedres en el seu camí cap al Parlament.

El candidat Puigcercós va dir fa pocs dies que CIU hauria d’anar al notari per certificar que no pactarà ni amb el PP ni amb PxC. D’aquesta afirmació es pot deduir el següent:
Que Puigcercós no ha entès que aquesta vegada Mas no anirà al notari perquè potser serà la darrera oportunitat de ser President (“governor”, com li va dir a Scarlett Johansson). O ara o, potser, mai.
Que Puigcercós ja dóna per fet que CIU guanyarà les Eleccions.
Que, en base a les enquestes internes que tenen els partits grans, Puigcercós sap realment que PxC entrarà al Parlament.

Aquest últim aspecte ens ha de motivar encara més per votar PxC i per intentar captar encara més vots pel senyor Anglada. No només perquè entri al Parlament, sinó perquè assoleixi la major representació possible. Ara és l’hora de votar Plataforma per Catalunya.

Perquè votar aquells que temen Anglada suposa donar suport a aquells a qui ja els està bé tot tal i com està actualment (crisi, atur, immigració massiva i descontrolada...). A ells ja els està bé tot això, perquè ells no pateixen cap dels inconvenients (no estan a l’atur, no pateixen la crisi, als immigrants no els tenen de veïns ...) però, en canvi, sí es veuen beneficiats per altres aspectes associats al poder (els quals no cal perdre el temps ni en citar-los perquè són ben coneguts per tothom).

Per això, el dia 28 de novembre, tots hem de votar Plataforma per Catalunya.
Hem de fer escoltar la nostra veu.
Nosaltres creiem en PxC.
Nosaltres donem suport al senyor Anglada.
Perquè un canvi en la manera de fer política és possible.
Perquè un canvi és necessari.

Visca Plataforma per Catalunya!
VISCA ANGLADA!

1 comentari:

  1. Tens raò, a Puigcercós se li ha escapat, he he he... Tant que volen amagar tots l'Anglada, i va aquest i feixa anar que hi serà al Parlament!

    N'estic segura de que així serà. Mira aquí:

    http://eleccions2010.e-noticies.cat/resultats

    PxC supera a CiU en intenció de vot i en aquest mitjà no es poden fer trampes, només es pot votar una vegada.

    Anglada al Parlament!

    ResponElimina