dimecres, 25 d’agost del 2010

TOTS HEM DE VOTAR ANGLADA

Tots hem de votar Plataforma X Catalunya.


Avui m’agradaria fer-vos una recomanació. Crec que seria molt interessant que tothom llegís el llibre del Sr. Anglada “Sense mordassa i sense vels”, publicat per l’Editorial Rambla. Així molta gent que està enganyada pels mitjans de comunicació i que tenen la sort de viure en barris on no pateixen les dificultats de conviure amb els immigrants, podrien entendre la situació que es viu realment a Catalunya.

Per internet vaig llegir no fa gaire que a Barcelona una persona havia anat a comprar aquest llibre a un Centre Comercial bastant important i com que no el va trobar als prestatges va preguntar a un venedor i aquest li va dir que sí que el tenien, però que s’havien vist obligats a amagar-lo darrera el mostrador. I nosaltres vivim en una Democràcia? O es tracta d’una Dictadura d’Esquerres? Potser és una Dictadura d’allò “Políticament Correcte”. Però la societat té el Dret a conèixer el que succeeix realment.

Jo vaig anar a diverses llibreries i a cap el tenien. No sé si no el tenen per por a ser titllats de racistes o quina és la causa. Al final vaig decidir adquirir-lo per internet i en quatre dies, amb el cap de setmana pel mig, ja el tenia a casa.

Encara no he tingut temps de llegir-lo del tot, però ja he arribat a una CONCLUSIÓ que crec essencial: Després de llegir aquest llibre, qualsevol persona amb dos dits de front HAURIA DE VOTAR ANGLADA.

Entre molts altres temes, el llibre desmitifica les falses creences sobre la immigració (que si ells han pujat el país, que sense ells no cobrarem les pensions...) . Tot són fal·làcies que els socialistes ens han fet creure durant massa temps. Però moltes persones ja ens em tret la bena dels ulls i veiem la realitat tal com és.

Us recomano molt sincerament que el llegiu. Resulta de lectura molt amena, gens farragós.

VISCA ANGLADA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada