dilluns, 16 d’agost del 2010

JO VOTARÉ ANGLADA

Jo votaré Anglada perquè crec en ell i en el seu programa electoral. Crec en ell i en el que proposa. El votaré perquè, sincerament, crec que és un polític honest; que escolta el poble i no pensa només en tenir poder i enriquir-se com fan la majoria de polítics. Crec en ell perquè s’apropa als ciutadans per escoltar-los i així poder conèixer els seus veritables problemes.




I el que crec el motiu més important: tot el que diu el senyor Anglada, absolutament to, és veritat. Encara que algunes persones opinin que no és “políticament correcte” el que afirma, però això son bajanades. No diu cap mentida. I ja comença a ser l’hora de parlar sense embuts dels problemes que ens afecten.







Per aquests i molts altres motius crec que la societat s’hauria de mobilitzar per fer que un polític honest, el Sr. Anglada, pugui obtenir la màxima representació possible en les properes eleccions al Parlament de Catalunya que es preveu que se celebrin aquesta propera tardor.



I per tal de fer possible assolir aquest objectiu, tots som necessaris. Hem d’unir-nos i ajudar, en el que bonament puguem, per fer-ho realitat.



Espero la col·laboració de tots vosaltres, difonent aquest blog i, sobretot, difonent el missatge del Sr. Anglada.



I també espero rebre les vostres propostes per estendre el seu missatge arreu de Catalunya. Per això m’agradaria que aquest blog es convertís en un punt de trobada de totes les persones que creuen en ell.



Anglada és l’únic vot útil. Votar la resta significa votar el mateix de sempre: crisi, atur, enriquiment personal...

1 comentari:

  1. M'agradaria contactar amb qui ha fet el blog em sembla molt bó. Sóc David Parada e-mail: comunicacio@pxcatalunya.com

    ResponElimina